Home / Servicii oferite

Servicii oferite

Consultanta

Consultanta si asistenta tehnica

Intotdeauna exista dubii sau temeri cand faci o alegere. La Pavidoor specialistii nostri te ajuta sa iei cele mai bune decizii in privinta designului sau a nuantelor. Iti oferim si asistenta tehnica de specialitate: ne deplasam la domiciliul/ sediul tau pentru masuratori, necesare atat la alegerea modelului, cat si la montajul produsului.

montaj

Montaj

Echipa noastra de profesionisti iti ofera siguranta unui montaj executat conform standardelor de calitate pentru rezultate perfecte, atat estetic, cat si functional, respectand designul spatiului tau.

Reparatii si intretinere

Exista multe situatii in care un specialist poate ajusta o usa sau o fereastra ca ea sa reziste multi ani, fara sa o inlocuiesti. Pavidoor te ajuta sa pastrezi si sa o intretii asa cum trebuie.

Deblocarea oricarui tip de usa

interior/exterior/metalice: stim cat este de neplacut atunci cand apar incidente neprevazute. Chiar daca ai pierdut cheile sau s-a blocat yala Pavidoor iti ofera servicii de asistenta pentru deblocare non-stop! Suna la …….

Transport

Usile si ferestrele sunt voluminoase si necesita atentie la manipulare, de aceea transportul in siguranta este esential. Pavidoor iti ofera transport gratuit in Ramnici Valcea si la preturi avantajoase in afara orasului.

Accesorii montaj

Pentru clientii carora le place sa bricoleze avem cele mai potrivite unelte. Consilierii nostri va ajuta sa aveti la indemana tot ce este necesar pentru un montaj adecvat.