Lun-Vin 9:00am-6:00pm | Comanda la +40 760 279 522

Ferestre si usi din PVC

Transformă casa într-un loc mai sigur, mai călduros și mai liniștit cu tâmplăria din PVC de la PAVIDOOR

Tâmplarie PVC

Toate casele trebuie să fie eficiente din punct de vedere energetic în secolul 21, iar tâmplăria noastră vă poate ajuta să atingeți acest obiectiv important. Nicăieri altundeva nu veți găsi o varietate atât de mare de ferestre cu geam dublu și triplu din PVC și aluminiu. Avem o gamă largă de ferestre care se potrivesc atât locuințelor moderne și tradiționale, oferindu-le o izolație îmbunătățită, securitate sporită și cele mai minunate finisaje. Tâmplăria Pavidoor este garantată să reziste testului timpului.

Ferestre care îndeplinesc cele mai înalte așteptări

Izolatie termica

Izolație Termică

Ferestrele Pavidoor din profile Gealan sunt ideale pentru economia de energie datorită proprietăților naturale de izolare ale PVC-ului; construite cu mai multe camere și garnituri de izolare, oferă o izolare termică și mai bună.

Izolatie fonica tamplarie pvc

Izolație Fonică

Izolarea fonică devine din ce în ce mai importantă în clădirile moderne. Deoarece mulți oameni locuiesc lângă drumuri  aglomerate, este important să vă asigurați că sunteți expuși la cât mai puțin zgomot ambiental.

Izolatie termica

Protecție Antiefracție

Jumătate dintre hoți intră pe fereastră. Ferestrele Pavidoor  oferă protecție împotriva efracției în clase de protecție RC2, fiind prevăzute cu sisteme anti-efractie care pot face față la tentativele hoților de a pătrunde în locuință.

Izolatie termica

Design Potrivit

Indiferent de tipul de locuință, datorită gamei largi de modele de culori și forme, ferestrele Pavidoor se integrează perfect în designul casei.

Profilul PVC potrivit proiectului tău

Gealan S9000 Pavidoor

Gealan S 9000

Combinația perfectă pentru calitate, confort și funcționalitate. Adâncimea constructivă de 83mm, 6 camere de izolare, 3 garnituri de etanșare, posibilitatea echipării cu geam tripan cu grosimea maximă de 52mm.

Gealan S9000 Pavidoor

Gealan S 8000 cu 5 camere

Cel mai performant profil cu cel mai bun raport calitate/preț. Adâncimea constructivă de 74mm, 5 camere de izolare, 2 garnituri de etanșare, posibilitatea echipării cu geam tripan cu grosimea între 24-48mm

Gealan S9000 Pavidoor

Gealan S 8000 cu 6 camere

Cel mai performant profil cu cel mai bun raport calitate/preț. Adâncimea constructivă de 74mm, 6 camere de izolare, 2 garnituri de etanșare, posibilitatea echipării cu geam tripan cu grosimea între 24-48mm.

Portofoliu Lucrări

Suntem aproape de tine

Dovali Pavidoor

dovali, Vâlcea

Strada Iancu Pop, Nr. 2, Râmnicu Vâlcea
Tel: 0760 279 404
Email: office@usi-valcea.ro
Locație hartă

showroom ostroveni

ostroveni, Vâlcea

Bulevardul Tineretului, Bloc A54, parter, Rm. Valcea
Tel: 0751 414 016
Email: office@usi-valcea.ro
Locație hartă

showroom ostroveni

Târgu Jiu, Gorj

Strada Ana Ipătescu, nr. 4
Tel: 0770 285 465
Email: office@usi-valcea.ro
Locație hartă