Lun-Vin 9:00am-6:00pm | Comanda la +40 760 279 522

Parchet

Printre opțiunile moderne de acoperiri pentru podele, parchetul se remarcă prin versatilitatea, aspectul atractiv și durabilitatea sa. Unul dintre aspectele remarcabile ale parchetului  este aspectul său autentic și variat.

Descoperă Eleganța Naturală a Parchetului din Lemn

Descoperiți frumusețea atemporală și beneficiile nesfârșite ale utilizării parchetului din lemn. La Pavidoor, credem că o podea din lemn este mai mult decât o alegere estetică – este o investiție într-o casă mai sigură, mai caldă și mai primitoare.

Cu versatilitatea sa incontestabilă, aspectul atractiv și durabilitatea excepțională, parchetul adaugă o notă de autenticitate și variație oricărui spațiu. Experimentează eleganța și farmecul pe care doar o podea din lemn le poate aduce.

Beneficii:

  • Aspect estetic plăcut: Parchetul din lemn oferă o frumusețe naturală și caldă, cu texturi și nuanțe variate care se potrivesc cu o gamă largă de stiluri de design interior. Este un material atemporal care poate îmbunătăți aspectul oricărui spațiu.
  • Durabilitate: Parchetul din lemn masiv sau cel stratificat de înaltă calitate este durabil și rezistent la uzură. Cu îngrijire și întreținere adecvate, parchetul din lemn poate rezista zeci de ani.
  • Varietate de specii și finisaje: Există o varietate impresionantă de specii de lemn disponibile pentru parchet, precum stejar, cireș, fag, nuc, esențe exotice și multe altele. De asemenea, puteți alege dintr-o gamă largă de finisaje, de la lucios la mat, pentru a vă potrivi gusturilor și nevoilor dvs.
  • Ușor de întreținut: Parchetul din lemn este relativ ușor de întreținut. Spălarea regulată și aplicarea unor produse de întreținere adecvate pot menține aspectul său frumos pentru mulți ani.
  • Confort și izolație termică: Parchetul din lemn oferă un mediu confortabil pentru mersul pe jos și stătut. De asemenea, are proprietăți de izolație termică și acustică, contribuind la menținerea temperaturii optime în interior și la reducerea zgomotelor.
  • Calitatea aerului interior: Parchetul din lemn nu adună alergeni sau praf atât de mult ca covoarele sau alte tipuri de podele, contribuind astfel la îmbunătățirea calității aerului interior.
  • Adaptabilitate la încălzirea în pardoseală: Parchetul din lemn poate fi instalat cu încălzire în pardoseală, ceea ce îl face o opțiune viabilă pentru a crea un mediu confortabil în timpul sezonului rece.

Suntem aproape de tine

Dovali Pavidoor

dovali, Vâlcea

Strada Iancu Pop, Nr. 2, Râmnicu Vâlcea
Tel: 0760 279 404
Email: office@usi-valcea.ro
Locație hartă

showroom ostroveni

ostroveni, Vâlcea

Bulevardul Tineretului, Bloc A54, parter, Rm. Valcea
Tel: 0751 414 016
Email: office@usi-valcea.ro
Locație hartă

showroom ostroveni

Târgu Jiu, Gorj

Strada Ana Ipătescu, nr. 4
Tel: 0770 285 465
Email: office@usi-valcea.ro
Locație hartă